top of page
Search
  • ateljehuspukeberg

Ledig Ateljé i Ateljéhus Pukeberg!Ledig Ateljé i Ateljéhus Pukeberg!


Vi erbjuder en ateljé som är 36 kvm. Hyran är på 2486 SEK/månad. I hyran ingår bredbandsuppkoppling, tillgång till gemensamma verkstäder såsom keramikverkstad och projektateljé.

I Ateljéhuset finns det sammanlagt sju ateljéer att hyra. Nu har ni chansen att hyra den största vi har i föreningen. Med två vackra fönster i norrläge, bra ventilation och stora väggytor.


Vi är en förening där alla medlemmar hjälps åt och jobbar för samma mål. Vi jobbar för att va en del av ett kulturnav där yrkesverksamma konstnärer kan få utbyte av varandra, samtalas, jobba i hop och få föreningen att gå runt.


Nybro, mitt i Glasriket har 20 000 tusen invånare och ligger 25 minuters bilresa/15 minuters tågresa från Kalmar. Nybro erbjuder boende till rimliga priser och goda tågförbindelser. Ateljéhus Pukeberg ligger strategiskt i Pukebergsområdet med gångavstånd till centrum. Området lockar varje år flera tusen besökare och är ett vitalt kulturcentrum i Småland. I Pukeberg finner du bland annat Pukebergs Glasbruk, Riksglasskolan, Designarkivet, designföretaget Zero, Kalmar läns Hemslöjd och Nybro konstförening.


Du söker ateljéplats till Ateljéhus Pukeberg i en ansökan där du tillsammans med arbetsprover påvisar din yrkesverksamhet som konstnär/designer/konsthantverkare eller liknande.

Ansökan med arbetsprover skickas in digitalt i PDF-format innehållande, person- och kontaktuppgifter, CV, 5-10 bilder på din konst/hantverk/ design samt en text på max en A4 om dig och varför du söker ateljé. Komplettera gärna med länk till hemsida där du är representerad eller bifoga annan information som du finner relevant.

Urvalet görs sedan av Ateljéhus Pukebergs styrelse. Eventuellt kallas du också till intervju. Urvalet kommer främst att baseras på konstnärlig yrkesverksamhet.


Välkommen med ansökan senast 15 mars/ 2021 Styrelsen fattar sitt beslut senast 17 mars/ 2021 Tillträde till ateljén den 1 April!


Ansökan och arbetsprover skickas till: ateljehuspukeberg@gmail.com Vid frågor, tveka inte att kontakta oss!


424 views0 comments

Comments


bottom of page